Title Image

Részvételiség

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét
a Déli Körvasút környezetrendezéséről!

November 30-án lezárult a Budapest Fejlesztési Központ kérdőíve, amely kitöltésével az érdeklődők a Déli Körvasút környezetrendezésével kapcsolatban mondhatták el véleményüket, hozzájárulva a Bartók Béla úttól a Dunáig tartó zöld folyosó tervezéséhez.

 

A kérdőíves felmérés célja, hogy a beruházással érintett területek kerékpáros-gyalogos zöld tengelyként újuljanak meg, melynek megtervezésében az Újbudai Önkormányzat által is szorgalmazott módon a kerületi lakosok is részt vehettek. A kitöltők a beruházás környezetéhez kapcsolódó általános kérdésekkel kapcsolatban mondhatták el véleményüket, valamint térképen is elhelyezhették a számukra szükségesnek vélt funkciókat.

 

A beérkezett javaslatok feldolgozást követően beépülnek a tervezési folyamatba, és alapul szolgálnak a területet érintő közösségi tervezési folyamat megalapozásához.

 

Fontosnak tartjuk, hogy amellett, hogy a kérdőív eredményei mindenki számára elérhetőek a kozossegitervezes.hu oldalon, a beérkezett javaslatokról külön is tájékoztassuk a közvéleményt. Az adatok feldolgozását követően az érdeklődök ezen a honlapon tudhatnak meg többet az eredményekről.

 

Köszönjük, hogy javaslataival Ön is hozzájárult az elmúlt 100 év egyik legjelentősebb  budapesti vasúti beruházásához!